Η ATLAS Sportswear ντύνει την Boca FC

Posted by jmthinkplus 09/08/2018 0 Comment(s)

Το ποδόσφαιρο είναι το πλέον αγαπητό και διαδεδομένο άθλημα για μικρούς και μεγάλους. Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATLAS Sportswear στηρίζει έμπρακτα την υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ντύνοντας την Boca FC. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία της Λιβαδειάς, με ιδρυτή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Νίκο Καραγιαννίδη. Διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις και διοργανώνει και τουρνουά ενηλίκων, ενώ παράλληλα είναι και η επίσημη ποδοσφαιρική ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Η Boca FC ντύνεται από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της με ρούχα Macron, τα οποία συνεχίζει να παρέχει μέχρι και σήμερα η ATLAS Sportswear. Ας δούμε τώρα μερικά από τα κυριότερα οφέλη που θα αποκομίσει το παιδί σας από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Σωματικά οφέλη

Το παιδί αποκτά ένα ευλίγιστο σώμα, λόγω των ασκήσεων δύναμης και ευλυγισίας που περιλαμβάνει η προπόνηση. Τα σουτ και οι ντρίπλες της μπάλας αναπτύσσουν ευκινησία και συντονισμό. Το τρέξιμο και το sprint εγγυάται πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Κοινωνικά οφέλη

Το παιχνίδι σε μια ομάδα ποδοσφαίρου αναπτύσσει την ικανότητα του παιδιού να συνεργάζεται και να αλληλεπιδρά με άλλα παιδιά. Για να κερδίσει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όλη η ομάδα πρέπει να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί.

Βελτίωση της αυτοεκτίμησής

Το ποδόσφαιρο ασκεί λιγότερη πίεση στα παιδιά διότι ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και την επικοινωνία, και έτσι επιτρέπει στο παιδί να εντοπίζει προσωπικά τις επιτυχίες της ομάδας και όχι να αισθάνεται την ανάγκη να ξεπεράσει τους συμπαίκτες για να κερδίσει την αναγνώριση.

Η φιλοσοφία

Το ζητούμενο για τα παιδιά είναι να αποκτήσουν ποδοσφαιρική παιδεία και γνώση, με τη βοήθεια φυσικά των σωστών προπονητών, οι οποίοι θα τους μάθουν να σέβονται τους συμπαίκτες τους αλλά και τους αντιπάλους τους. Μέσα από τη σωστή καθοδήγηση, τα παιδιά αντιλαμβάνονται πως το ποδόσφαιρό είναι ένα παιχνίδι που όταν τελειώσει, βρίσκει συμπαίκτες και αντιπάλους να γίνονται όλοι φίλοι.

Βοηθήστε λοιπόν το παιδί σας να έρθει κοντά στην υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό μέσω της ATLAS Sportswear!