Επεκτείνεται η συνεργασία της ATLAS Sportswear με τον ΑΟ Αγίας Παρασκευής

Posted by jmthinkplus 09/08/2018 0 Comment(s)

Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATLAS Sportswear συνεχίζει να πρωτοπορεί στην εισαγωγή και κατασκευή αθλητικών ειδών, με εξειδίκευση στο χώρο των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων. Μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες μας, είναι αυτή με τον ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής ιδρύθηκε το 1931, συμμετέχοντας ανελλιπώς από το 1950 σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Αθήνας και της Ε.Π.Ο.

Με την ποιοτική συνδρομή της ATLAS Sportswear στον αθλητικό εξοπλισμό, ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ μαθαίνει και τα νέα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η ATLAS Sportswear σχεδίασε τη νέα σειρά ρούχων (φόρμες αποστολής, φόρμες προπόνησης, ψηφιακή εμφάνιση, σετ προπόνησης) για όλη την Ακαδημία, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την αγαπημένη «SANTA» όλων των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Ας δούμε τώρα ποια είναι τα οφέλη της συμμετοχής σε μια ποδοσφαιρική ακαδημία.

Εφόσον κάποιο νεαρό παιδί ή κάποιος έφηβος παίζει ποδόσφαιρο και όνειρό του είναι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τότε σίγουρα είναι πολύ θετικό να γραφτεί σε κάποια ακαδημία. Και αυτό βέβαια γιατί ακόμα και ταλέντο να έχει, μόνο έτσι θα βελτιωθεί περισσότερο.

Σε μία καλή ακαδημία, το παιδί θα μάθει πολλά καινούρια πράγματα, θα βελτιώσει την τεχνική του, τη φυσική του κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία του γενικότερα, που είναι πολύ σημαντικό. Θα προπονηθεί με παίχτες ίδιου αλλά και καλύτερου επιπέδου, και γενικότερα θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς του αθλήματος, αφού οι προπονήσεις περιλαμβάνουν ασκήσεις που είναι ειδικά μελετημένες ώστε να στοχεύουν σε συγκεκριμένα πράματα.

Η ακαδημία μπορεί να γίνει μία ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα για το παιδί, διότι παράλληλα με το να εξασκεί το χόμπι του, θα κάνει πολλές καινούριες γνωριμίες, πιθανόν και φιλίες και θα κοινωνικοποιηθεί.

Τέλος, ας αναφέρουμε και μία γενικότερη σημαντική παρατήρηση που απευθύνεται στους γονείς των παιδιών. Καταρχήν, είναι καλό να καταλάβουν οι γονείς ότι η εγγραφή των παιδιών τους σε ακαδημία ποδοσφαίρου πρέπει να είναι σίγουρα η γνήσια επιθυμία των παιδιών και όχι η δικιά τους, διότι το παιδί έτσι δεν θα είναι ευτυχισμένο.

Η ATLAS Sportswear συνεχίζει να προωθεί την υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό, παρέχοντας αθλητικά προϊόντα που συνδυάζουν την άνεση με την ποιότητα!