Η ATLAS Sportswear ντύνει το πρωτάθλημα Basket City

Posted by jmthinkplus 09/08/2018 0 Comment(s)

Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATLAS Sportswear ανακοινώνει τη συνεργασίας της με το ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ Basket City.

Η ATLAS Sportswear δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και κατασκευή αθλητικών προϊόντων, με εξειδίκευση στο χώρο των ομαδικών αθλημάτων. Το ανεξάρτητο πρωτάθλημα Basket City δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το μπάσκετ να παίξουν μαζί με την παρέα τους, δίνοντας ίσες πιθανότητες σε όλους τους λάτρεις του αθλητισμού. 

Πιο συγκεκριμένα, το Basket City βασίστηκε πάνω στη φιλοσοφία του δημιουργικού μπάσκετ για όλες και όλους. Εξού και το project “BFA” (Basket for All), που σκοπό έχει να επεκτείνει την αγάπη για το μπάσκετ και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, πέρα από την Αττική. Η καινοτομία του δεν βασίστηκε στη δημιουργία ενός ακόμα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αλλά στη φιλοσοφία της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών για όλες και όλους για άθληση.

Η ATLAS Sporswear στηρίζει έμπρακτα την αγάπη για τον αθλητισμό και το μπάσκετ και ας δούμε μερικά από τα οφέλη της ενασχόλησης με το σπορ.

Το μπάσκετ ξεχωρίζει, γιατί συνδυάζει την άμεση και διαρκή συνεργασία του σώματος με το μυαλό, αφού καλούμαστε να κινηθούμε στον χώρο σε γρήγορο χρόνο και με συνεχή τάση του σώματος μας.

Μερικά από τα οφέλη του μπάσκετ για την υγεία μας είναι:

  • Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου μέσω των αερόβιων και αναερόβιων προσαρμογών, που πραγματοποιούνται στο σώμα μας.
  • Η τόνωση του μυϊκού συστήματος του οργανισμού μας, καθώς όλοι οι μύες του σώματός μας συμμετέχουν κατά την διάρκεια της δραστηριότητας.
  • Η ανάπτυξη του μυϊκού συντονισμού και της ισορροπίας του αθλούμενου, μέσω των τεχνικών δεξιοτήτων που καλείται κάποιος  να εκτελέσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Παράλληλα βελτιώνονται οι  λειτουργίες της αντίληψης, της αντίδρασης της ευκινησίας και της συγκέντρωσης.
  • Συμβάλλει στην μείωση του στρες.
  • Συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης.
  • Εν τέλει, όπως κάθε αθλητική δραστηριότητα, προσφέρει πολλή ευχαρίστηση και μας κάνει να αισθανόμαστε παιδιά.

Αυτή είναι λοιπόν η ευκαιρία σου να αποδείξεις την αγάπη σου για το μπάσκετ, φορώντας τις εμφανίσεις της ATLAS Sportswear!