Πώς το μπάσκετ βοηθά στην αρμονική ανάπτυξη του παιδιού

Posted by jmthinkplus 24/07/2018 0 Comment(s)

Η ATLAS Sportswear στηρίζει την υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό, παρέχοντας αθλητικό εξοπλισμό που συνδυάζει την ποιότητα με την άνεση, και με εξειδίκευση στα ομαδικά αθλήματα, μεταξύ των οποίων είναι και το μπάσκετ. Συνεχίζουμε ως εταιρεία να παρέχουμε ρουχισμό υψηλού επιπέδου σε ακαδημίες, αλλά και εξατομικευμένα, σε όσους αγαπούν το άθλημα και δεν επαναπαύονται στον καναπέ.

Το μπάσκετ είναι ένα από τα καλύτερα αθλήματα για να γνωρίσετε στο παιδί σας, είτε ως μέρος ενός συλλόγου ή ακαδημίας ή στο γηπεδάκι της γειτονιάς σας. Πολλά είναι τα θετικά σημεία, ας δώσουμε όμως έμφαση στα σημαντικότερα εξ αυτών.

  • Το μπάσκετ βοηθά στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος του παιδιού, χαρίζοντας ευλυγισία, ταχύτητα και ισορροπία. Είναι ένα άθλημα που γυμνάζει ισομερώς, ταυτόχρονα όλο το σώμα, συντελώντας στην σωστή ανάπτυξη του παιδιού.
  • Στο μπάσκετ ο αθλητής να είναι οξυδερκής, για να πάρει την σωστή απόφαση και να αντιδράσει. Οι προπονητές λένε ότι το μπάσκετ είναι 60 % τεχνική και 40% μυαλό. Δουλεύοντας και αποκτώντας μπασκετικό IQ, εξελίσσεται το μυαλό του παιδιού και αποκτά στρατηγική σκέψη και αυτοπεποίθηση.
  • Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μας ακολουθεί σε όλες τις ηλικίες, μπορούμε να διασκεδάσουμε και να αθληθούμε στις διακοπές, στο σχολείο, στην πλατεία και στην εργασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπάλα και μια μπασκέτα και ο κατάλληλος αθλητικός εξοπλισμός, τον οποίο θα βρείτε στην ATLAS Sportswear!
  • Όπως και να το κάνουμε, το μπασκετ είναι το εθνικό μας άθλημα. Μεγαλώσαμε στην Ελλάδα του Γκάλη και του Γιαννάκη, του Σπανούλη και του Διαμαντίδη, και πλέον του Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Το μπάσκετ είναι το άθλημα πού αν ένα παιδί επενδύσει σε αυτό σε μικρή ηλικία και του αφιερώσει χρόνο και αγάπη, τα οφέλη που θα αποκομίσει θα είναι μακροχρόνια. Γνωρίστε το στο παιδί σας με τη συνδρομή του εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και άνεσης από την ATLAS Sportswear!

Ετικέτες: μπάσκετ