Συνεχίζεται η συνεργασία της ATLAS Sportswear με τον ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ

Posted by jmthinkplus 24/07/2018 0 Comment(s)

Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATLAS Sportswear συνεχίζει να πρωτοπορεί στην εισαγωγή και κατασκευή αθλητικών ειδών, με εξειδίκευση στο χώρο των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων. Μια από τις πρώτες συνεργασίες μας, η οποία διατηρείται ακόμη με απόλυτη επιτυχία, είναι αυτή με τον ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ, το οποίο βρίσκεται στην Δροσιά Χαλκίδας, έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή βάση υποστηρικτών όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΛΙΟΣ έχει δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις, ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ διοργανώνει και τουρνουά. Πολύ απλά, απευθύνεται στον καθένα που τρέφει μια αγνή αγάπη προς το ποδόσφαιρο, αγκαλιάζοντας τους πάντες, από αρχάριους ως τους πιο αθλητικούς τύπους.

Το σημαντικότερο βέβαια, είναι ότι με την ποιοτική συνδρομή της ATLAS Sportswear στον αθλητικό εξοπλισμό, ο ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ μαθαίνει τα νέα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό. Ας δούμε γιατί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στις νεαρές ηλικίες αποτελεί ένα προνόμιο.

Όταν ένα παιδί αγαπά το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι μια σπουδαία ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και την τάση για άθληση. Το ποδόσφαιρο παρέχει στα παιδιά κάτι που θα τους κάνει να επικεντρωθούν στην ζωή τους. Θα πρέπει να προετοιμαστούν σκληρά κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν έναν αγώνα. Η ιδέα της προπόνησης αρκετές φορές την εβδομάδα μπορεί να μην αρέσει σε κάποια από αυτά και να φαντάζει σαν αγγαρεία, αλλά καθώς προχωρά η σεζόν, συνειδητοποιούν για ποιο λόγο προπονούνται με αυτή την διάρκεια και συχνότητα. Οι δεξιότητες βελτιώνονται, το γνωστικό επίπεδο αυξάνεται και αυτό τα βοηθά στο σχολείο, αλλά και σε άλλες πτυχές της ζωής τους.

Το ποδόσφαιρο μπορεί επίσης να βοηθήσει μερικά παιδιά να συμπεριφέρονται σωστά και να αποφεύγουν την εμπλοκή τους σε καυγάδες και φιλονικίες, μαθαίνοντάς τα να συμμετέχουν μέσα σε ένα σύνολο. Η ATLAS Sportswear προωθεί την υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό και θα συνεχίσει να το κάνει, παρέχοντας αθλητικά προϊόντα που συνδυάζουν την άνεση με την ποιότητα!

Ετικέτες: Ερμήλιος