Η ATLAS Sportswear στήριξε το Old Spice 3on3 Challenge

Posted by jmthinkplus 24/07/2018 0 Comment(s)

Το τουρνουά μπάσκετ Old Spice 3on3 Challenge ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο! Πρόκειται για ένα τουρνουά τριών εναντίον τριών παικτών (τα λεγόμενα μονά που παίζουμε σε μια μπασκέτα), με πολυπληθή συμμετοχή και η απόλαυση να χτυπάει κόκκινο!

Το πιο… ΜΑΝ-ΤΑΣΤΙΚΟ τουρνουά μπάσκετ, αφού γύρισε όλη την Ελλάδα, ήρθε στην Αθήνα για να σπρώξει τις ομάδες να παίξουν ακόμα πιο έντονα, σαν άντρες, ανακηρύσσοντας πανελλήνιους πρωταθλητές τους Κουβαδες, οι οποίοι κέρδισαν ένα ταξίδι στις Σπέτσες!

Φυσικά, από αυτή τη γιορτή του μπάσκετ δεν μπορούσε να λείπει και η ATLAS Sportswear. H κορυφαία ελληνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης, ATLAS Sportswear έντυσε όλες τις ομάδες του Old Spice 3on3 Challenge από την αρχή ως το τέλος του τουρνουά, παρέχοντας χρώμα αλλά και ποιότητα στους εκατοντάδες παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή!

Η ATLAS Sportswear συνεχίζει να στηρίζει το καθημερινό μπάσκετ της παρέας, αυτό που ενώνει τον κόσμο, τον κάνει να σηκωθεί από τον καναπέ και να διασκεδάσει αθλούμενος!

Άλλωστε, το μπάσκετ είναι μία ολοκληρωμένη άσκηση και μία πλήρης γυμναστική. Αν αναλογιστούμε τις ώρες ατομικής και ομαδικής προπόνησης που περνούν οι επαγγελματίες αθλητές, θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση πόσοι επαγγελματίες μπασκετμπολίστες έχουν εντυπωσιακό κορμί. Γιατί λοιπόν να μην τους μιμηθείς; Με την ποιότητα του αθλητικού εξοπλισμού της ATLAS Sportswear γίνεται τόσο εύκολο.

Για μια τυπική προπόνηση μπάσκετ, που αφορά είτε σε επαγγελματίες, είτε στον κάθε τυπικό άνθρωπο που ασχολείται ερασιτεχνικά με το άθλημα στον ελεύθερο χρόνο, έχει υπολογιστεί ότι, για κάθε μισή ώρα άθλησης, οδηγεί στην απώλεια 160-270 (ανάλογα, κυρίως, με την ένταση) θερμίδων.

Το μπάσκετ, συνεπώς, εκτός από το ότι είναι ένα όμορφο και ενδιαφέρον άθλημα για την παρέα, παρέχει και μία ολοκληρωμένη και άρτια γυμναστική. Με τη στήριξη της ATLAS Sportswear το μπάσκετ γίνεται άθλημα για όλους!

Ετικέτες: 3on3