Η ATLAS Sportswear επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Αστέρα Πεύκης

Posted by jmthinkplus 24/07/2018 0 Comment(s)

Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATLAS Sportswear στηρίζει όλα τα σπορ και το αποδεικνύει στην πράξη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασία μας με τον Αστέρα Πεύκης και στο Summer Camp που διοργανώνει στο Λουτράκι.

Πιο συγκεκριμένα, για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο. Αστέρας Πεύκης διεξάγει το καλοκαιρινό Camp Trampoline & Tumbling στο Λουτράκι. Κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία των προπονητών τους, όχι μόνο ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των προπονήσεων τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά περνούν και καταπληκτικές στιγμές σε ένα χώρο που προσφέρει ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Οι άριστες εγκαταστάσεις και οι δραστηριότητες που προσφέρονται στο SPORTCAMP σε συνεργασία με τους έμπειρους προπονητές των παιδιών, τους χαρίζουν αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης αλλά και ευεξίας.

Η ATLAS Sportswear ανέλαβε να παρέχει τις μπλούζες για το event (ανδρικές αλλά και γυναικείες), αλλά και γυναικεία κολάν, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες από τον ίδιο το σύλλογο. Ο Α.Ο Αστέρας Πεύκης είναι ένας αθλητικός σύλλογος με έδρα την Πεύκη και ασχολείται με το άθλημα του Τραμπολίνο, του Ακροβατικού Διαδρόμου, του Διπλού Μίνι Τραμπ, της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ακροβατικής και της  Γενικής Γυμναστικής, με την ATLAS Sportswear να συνεργάζεται μαζί του στην παροχή αθλητικών ρούχων σε όλα τα επίπεδα.

Αντί λοιπόν να μαθαίνετε στο παιδί σας να είναι ανταγωνιστικό, δοκιμάστε να το φέρετε κοντά σε αθλήματα όπως το τραμπολίνο και η ενόργανη/ρυθμική γυμναστική, συνδυάζοντας έτσι την εκγύμναση με την ευγενή άμιλλα! Η ATLAS Sportswear στηρίζει όλα τα αθλήματα, προσφέροντας αθλητικά προϊόντα χαρακτηριστικής άνεσης και ποιότητας!

Ετικέτες: Αστέρας Πεύκης