Η ATLAS Sportswear συνεχίζει να εξελίσσεται δίπλα στους πελάτες της

Posted by jmthinkplus 24/07/2018 0 Comment(s)

Η ATLAS Sportswear είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και κατασκευή αθλητικών προϊόντων, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χώρο των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Κεντρικός άξονας της πολιτικής της εταιρείας αποτελεί η εξυπηρέτηση του κοινού σε ένδυση και υπόδηση με τα καλύτερα προϊόντα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Το 2011, η ATLAS Sportswear ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Legea, μια καταξιωμένη και μεγάλη ιταλική εταιρία που παρέχει μεγάλη ποικιλία σε εμφανίσεις ποδόσφαιρου, μπάσκετ και βόλεϊ, φόρμες  αποστολής και προπόνησης, αθλητικές τσάντες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρειάζεται μια σύγχρονη ακαδημία ομαδικού αθλήματος και ανδρική ή και γυναικεία ομάδα για το ρουχισμό της. 

Το 2015, σε μια προσπάθεια για πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών, η ATLAS Sportswear ήρθε σε συμφωνία με άλλη μια εταιρία παγκόσμιας εμβελείας, την Macron. Η Macron είναι και αυτή μια εταιρία που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της ένδυσης αθλητικών σωματείων (ακαδημίες, ανδρικές και γυναικείες ομάδες) όλων των αθλημάτων (από ποδόσφαιρο και μπάσκετ έως βόλεϊ και handball), παρέχοντας μεγάλη ποικιλία σε εμφανίσεις, φόρμες, τσάντες και αξεσουάρ για όλα τα αθλήματα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου αθλητή, με ρούχα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργιάς της, η ATLAS Sportswear επιχείρησε να βρει τρόπους να καλύψει όλο και μεγαλύτερο μέρος των αναγκών ενός αθλητικού σωματείου. Σε αυτή την προσπάθεια, πλέον η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παρέχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ προπόνησης και αγώνα για όλα τα αθλήματα (όπως μπάλες ποδόσφαιρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κώνους, δίχτυα, σκάλες επιτάχυνσης, εμπόδια).

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ATLAS Sportswear είναι ότι πέτυχε να φτιάξει τη δική της γραμμή παράγωγης. Πλέον, στην ATLAS Sportswear μπορούμε να σχεδιάσουμε τις δίκες μας εμφανίσεις, φόρμες, σετ προπόνησης, κάλτσες και οποιοδήποτε προϊόν ένδυσης χρειάζεται ένας σύλλογος ώστε να διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για τον αγώνα και την προπόνηση του.

Το έμπειρο και συνεργάσιμο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι πάντα σε θέση να σας προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις σε ο,τιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε, καθώς βασική μας αρχή είναι να παρακολουθούμε τις ανάγκες σας και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές! Είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, προωθώντας παράλληλα την υγιή σχέση με τον αθλητισμό!

Ετικέτες: atlas sportswear