Γιατί είναι καλύτερο να τρέχετε με παρέα

Posted by admin 25/04/2018 0 Comment(s)

Το να τρέχετε με τους συγγενείς σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας είναι ένα μεγάλο κίνητρο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την επιπλέον ώθηση όταν το χρειάζεστε πραγματικά περισσότερο.

Κίνητρο

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι δρομείς αντιμετωπίζουν αύξηση των κινήτρων κατά την εκπαίδευση με άλλο άτομο ή ομάδα δρομέων. Έχοντας κάποιον δίπλα σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να περάσετε την ώρα σε μακροπρόθεσμη βάση. Η οργάνωση μιας εκδήλωσης πρωινής προπόνησης με το φίλο σας, το μέλος της οικογένειάς σας ή τον συνεργάτη σας μπορεί να είναι αυτό που θα σας αποτρέψει από το να σταματήσετε μια ασχολία.

Επικοινωνία

Το να τρέχεις μαζί με κάποιον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνεις την επικοινωνία. Μιλώντας για την ημέρα σας, επιλύοντας προβλήματα και κάνοντας συζητήσεις για το τι σκέφτεστε είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξοδέψετε ποιοτικό χρόνο, φροντίζοντας παράλληλα να προπονηθείτε.

Νιώθετε πιο ασφαλείς

Αν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο στο τρέξιμό σας, είναι ωραίο να έχετε μαζί σας τον φίλο σας να σας βοηθήσει. Ακόμη και αν τρέχετε μόνοι σας, είναι πάντα καλή ιδέα να αφήσετε την οικογένειά σας ή το άλλο μισό να γνωρίζει τα προπονητικά σας σχέδια ή να αφήσετε μια σημείωση για το πού τρέχετε και πόσο καιρό αναμένετε να είστε έξω.

Τρέξτε έξυπνα

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι οι δύο σας θα τρέχετε σε διαφορετικούς ρυθμούς, γι’ αυτό συζητήστε το αυτό πριν τρέξετε και έτσι είστε και οι δύο ευχαριστημένοι με το ρυθμό που θα στοχεύσετε. Αγοράστε τον αθλητικό εξοπλισμό σας από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η Atlas Sportswear, πάρτε τηλέφωνο κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και βγείτε για τρέξιμο!