Η Atlas Sportswear συμμετέχει στην Athens Half Marathon Expo

Posted by jmthinkplus 24/01/2019 0 Comment(s)

Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI. Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο κάθε χρόνο πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, έχει καθιερώσει έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα και μία ολότελα ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα.

 

Η Έκθεση είναι μία παραγωγή της Be Best για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ και Δήμου Αθηναίων, διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2019, στο πλαίσιο του οποίου και θα διοργανωθεί. Έχει αθλητικό πρόσημο, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και θα συμμετάσχουν σ’ αυτή οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, μέσα στις οποίες θα βρίσκεται και η ATLAS SPORTSWEAR.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά και να προμηθευτούν όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

 

Παράλληλα με την Έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα διεξαχθεί και η Έκθεση «SPORTS SHOW», μία διοργάνωση με πυρήνα τον αθλητισμό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εμπλουτισμένο με αθλητικές εκδηλώσεις και πληθώρα από events, με απώτερο σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των σπορ. Η ATLAS SPORTSWEAR θα συμμετάσχει στην εν λόγω Έκθεση, προάγοντας έτσι ενεργά την ενασχόληση με τον αθλητισμό. Σας περιμένουμε, λοιπόν, για ένα δυναμικό τριήμερο γεμάτο sports & hobbies!