Η σημασία του να είσαι αθλητής

Posted by jmthinkplus 14/01/2019 0 Comment(s)

Πιο πολύ και από τις δεξιότητες, η πίστη στους στόχους είναι το μεγαλύτερο προσόν ενός αθλητή, με το οποίο θα ξεπεράσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας ώστε να φτάσει στην επίτευξή τους.

Για όλους τους αθλητές, η καθημερινότητά τους είναι μια ρουτίνα από επαναλαμβανόμενες ενέργειες που συνεχίζουν μηχανικά. Ξυπνά νωρίς, τρώει πρωινό στα γρήγορα και φεύγει από το σπίτι του για να ακολουθήσει το ίδιο μονότονο πρόγραμμα. Στο τέλος της ημέρας, η εξάντληση τον νικά, όμως πέφτει στο κρεβάτι αποφασισμένος περισσότερο από ποτέ για να δοκιμάσει ακόμη πιο σκληρά την επόμενη μέρα.

Ο αθλητής ίσως δεν έχει καταλάβει ποτέ πόσο σπουδαία κινητήριος δύναμη είναι για τους συνανθρώπους του όταν δείχνει δείγματα ενός ηγέτη και ομαδικού πνεύματος σε κάθε ένα μικρό ή μεγάλο πράγμα που κάνει. Αποτελεί, εν ολίγοις, ένα πρότυπο

Ο αθλητής επιλέγει να παλέψει ακόμη λίγο, να ηττηθεί, μόνο και μόνο με την ελπίδα να κυριαρχήσει όταν έρθει η ώρα της νίκης του. Η αυτοπειθαρχία που χρειάζεται για να είναι ο αθλητής-μαχητής, μπορεί καμιά φορά να μην είναι ορατή από τον ίδιο ή να τη θεωρεί αυτονόητη. Ποτέ και κανείς δεν ξέρει πόσο βαθιά μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του για να πετύχει το στόχο του.

Ένας αθλητής έχει μάθει να ονειρεύεται, την ίδια στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι και παραπονιούνται για τα χρήματα που ξοδεύουν για γυμναστική και ότι ο αθλητισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χάσιμο χρόνου.

Το να είσαι αθλητής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Χρειάζονται εξελιγμένες ικανότητες διαχείρισης του χρόνου, υπομονή, γερό στομάχι και δεξιότητες, πέρα από την τόσο σκληρή και επίπονη δουλειά που πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Θα περάσει καιρός μέχρι να έρθει η χαρά της επιτυχίας, αλλά το σίγουρο είναι πως η δικαίωση θα έρθει.

Οι «κανονικοί» άνθρωποι φοβούνται την αποτυχία., ενώ οι αθλητές είναι κατασκευασμένοι από αυτή, έχουν μάθει να ζουν με αυτή στη ζωή του και ό,τι κάνουν, το κάνουν απλά και μόνο επειδή μέσα τους έχουν πίστη. Η ATLAS Sportswear εκφράζει με το δικό της τρόπο την έμπρακτη στήριξή της στους αθλητές, παρέχοντας αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς!